Taxatierapport Zwolle Stadshagen

Stadshagen is de jongste en een van de snelst groeiende wijken in Zwolle, gestart in 1997 en nog altijd volop in ontwikkeling. Ontworpen door stedenbouwkundige Klaus Folmer en verder uitgewerkt door bureau BGSV uit Rotterdam, werd de eerste paal geslagen op 27 november 1995. Deze moderne wijk, met zowel het zicht op de stad als de voeten in de polder, combineert wonen dichtbij de natuur met een goede bereikbaarheid van de Zwolse binnenstad binnen 10 tot 30 minuten fietsen. Stadshagen is strategisch gelegen in stadsdeel West en bestaat uit verschillende buurten zoals Breecamp, Breezicht, Mastenbroek (noord), en meer, elk met unieke kenmerken en voorzieningen.

Vraag direct een vrijblijvende taxatie offerte aan!

De wijk telt momenteel meer dan 20.000 inwoners, met plannen om dit aantal de komende jaren uit te breiden met nog eens circa 12.000 inwoners in de nieuwe buurten De Tippe en Breezicht. Deze buurten zullen een divers aanbod van koop- en huurwoningen bieden, variërend van startersappartementen tot ruime gezinswoningen. De gemeente Zwolle werkt samen met woningcorporaties en ontwikkelaars aan de realisatie van duurzame en levendige buurten, waarbij ook mogelijkheden zijn om zelf een droomhuis te bouwen op een vrije kavel.

Stadshagen is niet alleen een plek om te wonen, maar ook een wijk rijk aan voorzieningen, cultuur en recreatiemogelijkheden. Het beschikt over een eigen winkelcentrum, geopend sinds 2004, een jongerencentrum genaamd Level Z, en diverse kunst- en cultuuractiviteiten, waaronder het jaarlijkse evenement Stadshagen Kunst & Cultuur in het Twistvlietpark. Daarnaast bevorderen nieuwe projecten de betrokkenheid en innovatie binnen de wijk op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid.

Vrijblijvende taxatie offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een erkende taxateur in Zwolle Stadshagen? Dan ben je bij Alcatax Taxaties in Zwolle aan het juiste adres. Er is geen plek in Zwolle Stadshagen waar we de afgelopen jaren niet zijn geweest. Met onze jarenlange ervaring met taxaties in Zwolle helpen we je graag bij de volgende stap. Of het nu gaat om de aankoop verkoop, verbouwing of oversluiten van een hypotheek, wij helpen je graag.

Taxatie Offerte Woning in Zwolle Aanvragen

Berichten over Taxatierapport Zwolle Stadshagen:
Taxatie Huis in Stadshagen Zwolle
0
Taxatie Huis in Stadshagen Zwolle
Taxatie Huis in Stadshagen Zwolle
Taxatie Huis Elzenmos Zwolle
0
Taxatie Huis Elzenmos Zwolle
Taxatie Huis Elzenmos Zwolle
Taxatie Huis Timoteegras Zwolle
0
Taxatie Huis Timoteegras Zwolle
Taxatie Huis Timoteegras Zwolle