Taxatie Huis Timoteegras Zwolle

Timoteegras in Zwolle is een straat gelegen in de buurt Milligen, binnen de gemeente Zwolle. Deze buurt kenmerkt zich als kindvriendelijk en relatief rustig, met een bevolkingsdichtheid die een rustige leefomgeving suggereert. De woningen aan Timoteegras variëren in grootte en type, met bouwjaren rond 1999 en 2000.

Wat is een huis aan Timoteegras in Zwolle Stadshagen waard?

Direct Gratis Offerte voor een Taxatie in Zwolle Aanvragen

Wil je de waarde van een huis (of jouw huis) aan de Timoteegras in Zwolle Stadshagen weten? Schakel dan ons als onafhankelijk taxateur en adviseur in zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vraag Nu een Gratis en Vrijblijvende Offerte Aan.

Vraag direct een vrijblijvende taxatie offerte aan!

De meeste woningen zijn tussen- of geschakelde woningen en hoekwoningen, met woonoppervlaktes variërend van ongeveer 106 m² tot 149 m². De energielabels van de woningen zijn voornamelijk B en A, wat duidt op een redelijke tot goede energie-efficiëntie.

Er wonen ongeveer 140 mensen verdeeld over 45 huishoudens. De demografische gegevens tonen een lichte voorkeur voor vrouwelijke inwoners met 52% van de bevolking. De leeftijdsgroep van 45 tot 65 jaar is prominent aanwezig in deze straat. De vastgoedmarkt in de buurt van Timoteegras lijkt actief, met woningen die regelmatig te koop worden aangeboden.

De bereikbaarheid van Timoteegras is redelijk tot goed, met nabijgelegen voorzieningen zoals treinstation Stadshagen, bushaltes, supermarkten, scholen en kinderopvang binnen een korte afstand. Dit maakt het een aantrekkelijke locatie voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar een balans tussen rustig wonen en toegang tot stedelijke voorzieningen.

Vrijblijvende taxatie offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een erkende taxateur voor een huis aan Timoteegras in Zwolle Stadshagen? Dan ben je bij Alcatax Taxaties in Zwolle aan het juiste adres. Er is geen plek in Zwolle Stadshagen waar we de afgelopen jaren niet zijn geweest. Ook in Timoteegras hebben we meerdere woningen getaxeerd. Met onze jarenlange ervaring met taxaties in Stadshagen helpen we je graag bij de volgende stap. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verbouwing of oversluiten van een hypotheek, wij helpen je graag.

Taxatie Offerte Zwolle Aanvragen


Over de schrijver
In 2009 is Meindert afgestudeerd als makelaar/taxateur en is sindsdien ingeschreven in de erkende registers. Hij verzorgt al bijna 14 jaar NWWI (Nederlands Woningwaarde Instituut) gevalideerde taxatierapporten en is sinds 2016 toegetreden tot het nieuwe kwaliteitsregister NRVT. (Nederlands Regis
Reactie plaatsen