Taxatie Huis Elzenmos Zwolle

Elzenmos in Zwolle is een straat gelegen in de wijk Stadshagen, binnen de buurt Milligen. Het is een deel van de jongste en snelst groeiende wijk van Zwolle. De postcode voor Elzenmos loopt van nummer 2 tot en met 176, allemaal vallend onder 8043 MZ.

Wat is een huis aan Elzenmos in Zwolle waard?

Direct Gratis Offerte voor een Taxatie in Zwolle Aanvragen

Wil je de waarde van een huis (of jouw huis) aan de Elzenmos in Zwolle Stadshagen weten? Schakel dan ons als onafhankelijk taxateur en adviseur in zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vraag Nu een Gratis en Vrijblijvende Offerte Aan.

Vraag hier direct een vrijblijvende taxatie offerte aan

De wijk kenmerkt zich door een mix van appartementen en tussen- of geschakelde woningen, voornamelijk gebouwd rond de vroege jaren 2000. De woonoppervlaktes variëren van 81 m² tot 153 m², met energielabels die meestal tussen A en B liggen, wat wijst op een goede energie-efficiëntie.

De huizenmarkt in Elzenmos en Stadshagen in het algemeen wordt gekenmerkt door een beperkte beschikbaarheid, vooral voor starters- en middenklasse woningen. Woningen in het hogere segment zijn echter beter beschikbaar. Dit weerspiegelt de bredere trends op de woningmarkt in Zwolle, waar de vraag vaak het aanbod overstijgt, wat leidt tot prijsstijgingen en het voor starters moeilijk maakt om de markt te betreden.

Elzenmos profiteert van zijn locatie binnen Stadshagen, met gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen zoals scholen, parken, gezondheidszorgfaciliteiten en winkelmogelijkheden. Het gebied is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met het dichtstbijzijnde treinstation, Zwolle Stadshagen, op ongeveer 1.2 km afstand. Dit biedt handige toegang tot het stadscentrum van Zwolle en verder. Supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn liggen ook op loopafstand, waardoor dagelijkse benodigdheden gemakkelijk toegankelijk zijn voor de bewoners.

Vrijblijvende taxatie offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een erkende taxateur voor een huis aan Elzenmos in Zwolle Stadshagen? Dan ben je bij Alcatax Taxaties in Zwolle aan het juiste adres. Er is geen plek in Zwolle Stadshagen waar we de afgelopen jaren niet zijn geweest. Ook in Elzenmos hebben we meerdere woningen getaxeerd. Met onze jarenlange ervaring sinds 2010 met taxaties in Stadshagen helpen we je graag bij de volgende stap. 

Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verbouwing of oversluiten van een hypotheek, wij helpen je graag. Vraag een vrijblijvende offerte op voor een taxatierapport voor een woning in Elzenmos.

Taxatie Offerte Zwolle Aanvragen

Over de schrijver
In 2009 is Meindert afgestudeerd als makelaar/taxateur en is sindsdien ingeschreven in de erkende registers. Hij verzorgt al bijna 14 jaar NWWI (Nederlands Woningwaarde Instituut) gevalideerde taxatierapporten en is sinds 2016 toegetreden tot het nieuwe kwaliteitsregister NRVT. (Nederlands Regis
Reactie plaatsen