Taxatie Huis in Stadshagen Zwolle
08 februari 2024 

Taxatie Huis in Stadshagen Zwolle

Stadshagen is de jongste wijk van Zwolle en sinds de eerste woningopleveringen in 1997 voortdurend in ontwikkeling. Deze moderne wijk combineert het uitzicht op de stad met een landelijke polderlocatie. Met een inwonertal van 27.480 per 1 januari 2023, vertegenwoordigt Stadshagen een belangrijke Vinex-locatie binnen Zwolle, gelegen in de polder Mastenbroek ten westen van het Zwarte Water.

Overweeg je een huis in Stadshagen te kopen? Of woon je in Stadshagen en ben je benieuwd naar de waarde van je huis? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een erkende en onafhankelijke taxateur in Zwolle.

Wat is een (jouw) Huis in Stadshagen Zwolle Waard?

Direct Gratis Offerte voor een Taxatie in Zwolle Aanvragen

Wil je de waarde van een huis (of jouw huis) in Zwolle Stadshagen weten? Schakel dan ons als onafhankelijk taxateur en adviseur in zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zowel voor aankoop, verkoop, verbouwing en hypotheek.

Vraag direct een vrijblijvende taxatie offerte aan!

Mix van verschillende objecten

Kenmerkend voor Stadshagen is de mix van nieuwbouwprojecten en de verbetering van de openbare ruimte, waardoor de wijk zich blijft ontwikkelen en groeien. Deze groei wordt mede gedreven door de grote vraag naar (betaalbare) woningen, wat leidt tot versnelde ontwikkeling van nieuwe gebieden zoals Breecamp-West. Bovendien wordt Stadshagen gekenmerkt door een sterke focus op gemeenschapsgevoel, met voorzieningen zoals een uitgebreid winkelcentrum dat dient als ontmoetingsplaats voor wonen, winkelen, werken en recreëren.

Stadshagen heeft voor elk wat wils, ik woon er zelf al jaren met veel plezier!

De Milligerplas en recreatie

De wijk biedt diverse recreatiemogelijkheden, ondersteund door de nabijheid van de Milligerplas, een uniek element dat Stadshagen onderscheidt. Met de fiets is men snel in de binnenstad van Zwolle, en de wijk is uitstekend bereikbaar via de Hasselterweg en het openbaar vervoer, inclusief een eigen treinstation.

De voortdurende ontwikkeling en het brede aanbod aan woonopties maken Stadshagen een aantrekkelijke keuze voor een breed publiek, van jonge gezinnen tot senioren, en draagt bij aan de dynamiek en de groei van Zwolle als geheel.

Overweeg je een huis in Stadshagen te kopen? Of heb je een taxatierapport nodig voor verkoop, scheiding, verbouwing of oversluiting van de hypotheek? Laat ons dan de taxatie verzorgen. Via de button kun je direct een gratis offerte aanvragen. 

Taxatie Offerte Woning in Zwolle Aanvragen


Over de schrijver
In 2009 is Meindert afgestudeerd als makelaar/taxateur en is sindsdien ingeschreven in de erkende registers. Hij verzorgt al bijna 14 jaar NWWI (Nederlands Woningwaarde Instituut) gevalideerde taxatierapporten en is sinds 2016 toegetreden tot het nieuwe kwaliteitsregister NRVT. (Nederlands Regis
Reactie plaatsen